اولویتهای تحقیقاتی
هدف کلی: پژوهشهای بنیادی و کاربردی در زمینههای مرتبط با شاخههای مختلف علوم پپتید و پروتئین
شامل:
- فنآوریهای جدیدمربوط به تولید، کنترل و کاربرد پپتیدها و پروتئینهای دارویی، غذایی
- سنتز شیمیایی، تولید و استخراج پپتیدها و پروتئینها از منابع طبیعی
- طراحی و مهندسی مولکولهای نوین پلیپپتیدی
- بهبود فرآیند تولید پپتیدها و پروتئینها در مقیاسهای آزمایشگاهی، نیمه صنعتی یا صنعتی و ارتقاء کیفیت این ترکیبات
- فرمولاسیون، شناسایی، آنالیز و کنترل کیفی (فیزیکو شیمیایی و زیستی) فرآوردههای پپتیدی و پروتئینی
- مطالعه ساختار و عملکرد درشتمولکولهاو برهمکنش پپتیدها و پروتئینها با سایر مولکولها
- تلفیق فنآوریهای نوین مانند زیستفناوری،نانوفناوری، علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات با علوم مرتبط با پپتیدها و پروتئینها از جمله طراحی بیوسنسورها و سامانههای نوین تشخیصی و درمانی
- مطالعات مربوط به تولید بیوسیمیلارها و بررسی بالینی آنها
- کاربرد درشتمولکولهای زیستی در جهت ارتقاء سلامت، بهداشت و بهبود وضعیت زندگی
- طراحی و توسعه لیگاندهای تمایلی از جمله آپتامرهای اولیگونوکلئوتیدی برای اهداف پپتیدی و پروتئینی