درخواست انتشار فصلنامه Trends in Peptide and Protein Sciencesبه زبان انگلیسی و به صاحب امتیازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (مرکز تحقیقات فنآوری پروتئین) در یکصد و چهاردهمین جلسه کمیسیون نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مورخ 24/3/ 1394 مطرح و طبق اساسنامه و آئین نامه های مصوب کمیسیون نشریات علوم پزشکی، مورد موافقت قرار گرفت و پروانه انتشار آن از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شماره ثبت 76482 در تاریخ 30/9/1394 صادر گردید.
به استناد مصوبه مورخ 99/7/7 جلسه 121 کمیسیون نشریات علوم پزشکی وزارت بهداشت، رتبه علمی-پژوهشی به این نشریه اعطا شده است.
زمینه (حیطه نشریه):تمام جنبه های با اهمیت تحقیقات بر روی پپتیدها و پروتئینها، از جمله:
مطالعات ساختاری، تخلیص/بیان/تولید، پروتئومیکس، مدلینگ، تعیین ساختمان، طراحی و توسعه فرآوردههایدارویی و واکسنها، سنتز شیمیایی، فارماکولوژی، آنزیم شناسی، آنالیز کانفورماسیونی، ایمونولوژی، زیست فنآوری، مهندسی و توسعه پروتئین، فولدینگ و تعیین توالی پروتئین، عملکرد، ژنتیک، بیوانفورماتیکس، بیولوژی مولکولی، تداخل پروتئین-پروتئین، مطالعات فارماکوکینتیک و فارماکودینامیک پروتئین ها و آنتی بادی هایدرمانی و تشخیصی، فرمولاسیون و پایداری، آنالیتیک ها و ناخالصی ها، شبیهسازی، نوع و کینتیک فعالیت، مطالعات ترمودینامیک و هیدرودینامیک وبیومارکرهای پروتئینی.
ضرورت انتشار نشریه:
پیشرفتهای اخیر علوم زیستی با کمک به شناخت نقشهای کلیدی پپتیدها و پروتئینها در حیات و بقای سلول و به دنبال آن فراهم شدن امکان تولید انبوه پروتئینها در مقیاس بالا به کمک فن آوریهای نوین مانند مهندسی ژنتیک و تولید DNA نوترکیب و یا سنتز شیمیایی پپتیدها، دنیای جدیدی را بر روی محققان گشوده است. پیشرفتهای حاصل در زمینه خالص سازی و آنالیز کیفی محصولات پپتیدی و پروتئینی نیز امکان دسترسی و پژوهش بر روی این دسته از ملکولهای زیستی را هرچه بیشتر کرده است و بر سرعت رشد فنآوریهای نوین در جهت رفاه زندگی بشر، ارتقاء سلامت و حفظ محیط زیست به طور چشمگیری افزوده است. امروزه پژوهشهای گسترده ای بر روی شناخت ساختمان، عملکرد و نقش پپتیدها و پروتئینها، روشهای تولید، خالص سازی، آنالیز و کنترل کیفی و همچنین حیطه های بسیار گسترده و متنوع کاربرد آنها در حال انجام است، بطوریکه با جستجو در پایگاه Scopusدرطی سالهای 1996 تا دسامبر 2014 ، بیش از چهارو نیم میلیون مقاله و مستندات علمی و نزدیک به دویست و پنجاه هزار patentدر مورد پپتیدها یا پروتئینها قابل دسترسی است. حجم انبوه پژوهشهای انجام شده در این زمینه و رشد مثبت تحقیقات طی سالیان آینده به خوبی لزوم وجود مجلات تخصصی را روشن می سازد، بویژه آنکه در طی سالیان اخیر نیز این حیطه از علوم در کشورمانجز اولویتهای اصلی پژوهشی قرار گرفته و بودجه های تحقیقاتی بسیاری نیز به آن اختصاص داده شده است. درخواست راهاندازی یک مجله علمی بین المللی در زمینه فنآوریهای مرتبط با پپتیدها و پروتئینها به منظور معرفی فعالیتهای تحقیقی و توانمندیهای پژوهشی موجود در کشور و همچنین فراهم آوردن فرصت انتشار پژوهشهای مرتبط در سطح جهانی، در راستای عملی کردن یکی از مأموریتهای اصلی از پیش تعریف شده برای مرکز تحقیقات فنآوری پروتئین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظوربرقراری ارتباط و تبادل دانش و اطلاعات با سایر مراکز تحقیقاتی در سطح ملی و بینالمللی میباشد.
اهداف نشریه:
مجلهTrends in Peptide and Protein Sciences (TPPS) به انتشار مقالات و یادداشت های پژوهشی اصیل، مقالات مروری و گزارشات علمی با تمرکز بر تمام جنبه های با اهمیت تحقیقات بر روی پپتیدها و پروتئینها پرداخته و در نظر دارد بستر لازم برای محققین جهت انتشار و ارائه یافته های تحقیقاتی خود به سایر محققین این حوزه را فراهم سازد.
مخاطبین نشریه:
مدیر مسئول:دکتر رضا ابوفاضلی
سردبیر: دکتر بهرام کاظمی
مدیر اجرایی: دکتر مریم تبرزد
اعضای هیات تحریریه (به ترتیب حروف الفبا):
ارسال مقاله:
جهت دسترسی به دستورالعمل تهیه و ارسال مقالات، به آدرس زیر مراجعه نمایید:
http://journals.sbmu.ac.ir/protein/about/submissions#onlineSubmissions
چاپ مقاله در مجله TPPSو دسترسی به مقالات چاپ شده برای تمام متخصصین و علاقه مندان، رایگان میباشد.
شماره شاپا (ISSN) چاپی: 2535-2538
شماره شاپا (ISSN) آنلاین: 2446-2538
محل دفتر نشریه: مرکز تحقیقات فن آوری پروتئین - دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
تلفن دفتر نشریه:88648124 و 88647823، نمابر دفتر نشریه: 88647456
آدرس الکترونیکی دفتر نشریه: tipps@sbmu.ac.ir
آدرس پرتال مجله: http://journals.sbmu.ac.ir/protein
آدرس پستی دفتر نشریه: دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مرکزتحقیقات فن آوری پروتئین،
خیابان ولی عصر (ع)، بالاتر از خیابان وحید دستگردی، روبروی برج کیان (نرسیده به تقاطع بزرگراه نیایش)،
کد پستی 35113-19969 ، صندوق پستی 6153 –14155
دسترسی به مقالات از طریق آدرس: http://journals.sbmu.ac.ir/protein/issue/archive