×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

چشم انداز

مرکز تحقیقات فن آوری پروتئین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نظر دارد به عنوان یک مرکز تحقیقات معتبر علمی-پژوهشی کشوری و بین المللی در زمینه پپتید و پروتئین  با ویژگی های زیر مطرح گردد:

  • شناخته شده به عنوان یک مرکز پیشگام در تولید دانش پپتید و پروتئین،
  • پاسخگو به نیازهای اساسی آموزشی - پژوهشی کشور درزمینه  فن آوری پروتئین،
  • اولین مرکز در جذب، حمایت، تشویق و پشتیبانی از محققین و مبتکران از طریق تامین منابع و امکانات مورد نیاز برای پژوهش و توانمند سازی پژوهشگران علاقه‌مند به تحقیق در زمینه پپتید‌ها و پروتئین‌ها،
  • بستری جهت هماهنگی و همکاری های علمی و تحقیقاتی با سایر مراکز تحقیقاتی معتبر و مرتبط  و سامان دهی مدیریت پژوهشی در زمینه‌های مختلف علم پپتید و پروتئین و همسو نمودن کلیه پژوهش های کاربردی-بنیادی.

 

 

 ماموریت‌ها

  • حمایت از انجام پژوهش های مرتبط با فن آوری‌های پروتئین و حمایت از فعالیتهای کاربردی و تولیدی در این زمینه،
  • برقراری ارتباط و تبادل دانش و اطلاعات با سایر مراکز تحقیقاتی در سطح ملی و بین المللی و انجام تحقیقات مشترک،
  • انجام تحقیقات گسترده در زمینه های مرتبط با شاخه های مختلف علوم پپتید و پروتئین و تولید دانش قابل اعتماد و تدوین برنامه و طرح های پژوهشی در زمینه فن آوری پروتئین مبتنی بر نیاز و الویت در کشور و نظارت بر اجرای آنها،
  • ایجاد محیطی مناسب  برای تحقیق، اکتشاف و مبادلات علمی و خردمندانه برای اعضای هیات علمی و محققین،
  • ایجاد ارتباط مستمر با مراکز تصمیم گیری کلان و مشارکت فعال در این زمینه به منظور شناسایی چالش های پیش رو و ارائه راهکارهای مناسب از طریق ارائه طرح های تحقیقاتی،
  • ارتقاء و شکوفایی توانمندی و ارتقاء سطح دانش  محققین و متخصصین علاقه مند به علوم پپتید و پروتئین،
  • ایجاد شبکه علمی متخصصین علوم پپتید و پروتئین،
  • فراهم کردن زیر ساخت سخت افزاری و نرم افزاری در جهت تولید محصولات دارویی پپتیدی و پروتئینی متناسب با برنامه های تدوین شده و تعامل لازم با صنعت داروسازی،
  • تلاش در جهت انتقال تکنولوژی به منظور بومی سازی فن آوری پروتئین،
  • تربیت نیروی انسانی محقق و علاقه مند،
  • حمایت از پروژه های ملی و پروژه هایی که از اهمیت بین المللی برای کشور برخوردار باشند.

اهداف

  • بررسی شیمی و بیوشیمی پپتیدها و پروتئین­ها (از جمله جداسازی، شناسایی و تعیین ساختارکانفورماسیونی)،  بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، سنتز شیمیایی، سنتز زیستی و مکانیسم‌های ملکولی آن، مطالعه نقش و عملکرد ملکول‌های زیستی، برهم­کنش پپتیدها و پروتئین ها  با سایر ملکول ها،
  • مطالعه آنالوگ های ترکیبات طبیعی و طراحی، مهندسی و توسعه ملکول های پپتیدی و پروتئینی،
  • بررسی کاربردهای متنوع پپتیدها و پروتئین ها در زمینه­های مختلف علوم زیستی بویژه در حیطه­های پزشکی و دارویی،
  • ساخت، خالص­سازی، فرمولاسیون، دارورسانی و کنترل کیفی فرآورده­های دارویی زیستی،
  • بکار گیری فن آوری های نوین و پیشرفته نظیر فن آوری زیستی، فن آوری نانو، بیوانفورماتیک و فن آوری اطلاعات در علوم پپتید و پروتئین،
  • تجهیز کتابخانه تخصصی و تسهیل دسترسی محققین به بانکهای اطلاعاتی مرتبط و منابع علمی معتبر، جمع‌آوری، تنظیم و طبقه بندی اسناد، مقالات ومدارک مربوط به فن آوری‌های پروتئینی،
  • توسعه سیستم اطلاع­رسانی به متخصصان و ایجاد بانک اطلاعاتی محققان علوم پپتید و پروتئین کشور،
  • جذب نیروی انسانی محقق و علاقمند،
  • تبادل دانش و اطلاعات با مراکز معتبر تحقیقاتی، علمی  داخل و خارج کشور،
  • ارائه مقالات تخصصی در همایش­های داخلی و بین­المللی،
  • برقراری نشست­های علمی و همایشهای کشوری و بین­المللی، توسعه کارگاه ها و برگزاری دوره­های آموزشی و پژوهشی کوتاه­مدت، بلند­مدت و تکمیلی،
  • انتشار کتب و مجلات تخصصی،
  • تلاش برای انتقال دانش و فن آوری و فن آوری به منظور ارتقاء صنعت پروتئین در کشور،
  • جذب منابع مالی به منظور راه­اندازی و تجهیز آزمایشگاه های ویژه و تخصصی،
  • حضور مؤثر در طراحی، پیشنهاد و اجرای پروژه­های ملی و بین­المللی،
  • تقویت مشارکت متخصصین و تأکید بر همکاری تیم­های تحقیقاتی در اجرای پژوهش ها،
  • برقراری ارتباط با مؤسسات و شرکتهای دولتی و خصوصی فعال در زمینه تولید دانش و پژوهش های مرتبط با پپتیدها و پروتئین‌ها و تعامل میان صنعت و دانشگاه.

 

فایل ها

تنظیمات قالب