×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1403/08/05 - 08:50
  • بازدید : 15
  • تعداد بازدید : 14
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

طرح تحقیقاتی با عنوان بررسی اثر ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره پپتیدی حاصل از هضم آنزیمی عصاره پروتئینی گونه Desmodesmus sp. با کد پژوهان 43007940

پپتیدهای فعال زیستی از Desmodesmus sp اثر آنتی اکسیدانی و ضدباکتری دارند

پپتیدهای مشتق شده از هضم آنزیمی عصاره پروتئینیDesmodesmus sp. با دو هضم پپسین و پروتئاز باکتریایی فعالیت آنتی اکسیدانی را افزایش دادند و این نمونه ها بین 80 تا 100 درصد فعالیت آنتی اکسیدانی داشتند. علاوه بر این، هضم پپسین می تواند MIC در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین (MRSA) را در مقایسه با عصاره پروتئین اولیه قبل از هضم دو برابر کاهش دهد. در نتیجه، پپتیدهای حاصل از از هضم آنزیمی عصاره پروتئینیDesmodesmus sp. دارای فعالیت‌های بیولوژیکی امیدوارکننده‌ای بود که برای شناسایی فعال‌ترین پپتید به مطالعات بیشتری نیاز دارد.

پادکست طرح را از اینجا دانلود نمایید

  • گروه خبری : آخرین اخبار دستاوردها
  • کد خبر : 148134
کلید واژه
تنظیمات قالب