طرح تحقیقاتی با عنوان بررسی اثر ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره پپتیدی حاصل از هضم آنزیمی عصاره پروتئینی گونه Desmodesmus sp. با کد پژوهان 43007940 1403/08/05 - 08:50 طرح تحقیقاتی با عنوان بررسی آزمایشگاهی اثر ترمیم کنندگی زخم یک پپتید ضد میکروبی جدید طراحی شده با کد پژوهان 30065 1403/08/05 - 08:48 طرح تحقیقاتی با عنوان «میکروذرات آلژینات حاوی کروسین در بستر هیدروژل ژلاتین/آلژینات به منظور کاربرد موضعی» 1402/12/13 - 10:08 طرح تحقیقاتی با عنوان «نانوالیاف بر پایه ژلاتین و کایتوزان حاوی عصاره آویشن شیرازی به منظور بسته بندی مواد غذایی» 1402/12/13 - 10:04 طرح تحقیقاتی با عنوان «نانوالیاف دولایه زئین/ژلاتین/پلیکاپرولاکتون موجب کنترل رهش کروسین برای دارورسانی موضعی» 1402/12/13 - 09:34 طرح تحقیقاتی با عنوان «اثر برهمکنش پپتید ضدمیکروبی با نانوذرات طلا و ترکیب پلیمری بر فعالیت ضد میکروبی» 1402/06/27 - 11:30
طرح تحقیقاتی با عنوان بررسی اثر ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره پپتیدی حاصل از هضم آنزیمی عصاره پروتئینی گونه Desmodesmus sp. با کد پژوهان 43007940 1403/08/05 - 08:50
طرح تحقیقاتی با عنوان بررسی آزمایشگاهی اثر ترمیم کنندگی زخم یک پپتید ضد میکروبی جدید طراحی شده با کد پژوهان 30065 1403/08/05 - 08:48
طرح تحقیقاتی با عنوان «میکروذرات آلژینات حاوی کروسین در بستر هیدروژل ژلاتین/آلژینات به منظور کاربرد موضعی» 1402/12/13 - 10:08
طرح تحقیقاتی با عنوان «نانوالیاف بر پایه ژلاتین و کایتوزان حاوی عصاره آویشن شیرازی به منظور بسته بندی مواد غذایی» 1402/12/13 - 10:04
طرح تحقیقاتی با عنوان «نانوالیاف دولایه زئین/ژلاتین/پلیکاپرولاکتون موجب کنترل رهش کروسین برای دارورسانی موضعی» 1402/12/13 - 09:34
طرح تحقیقاتی با عنوان «اثر برهمکنش پپتید ضدمیکروبی با نانوذرات طلا و ترکیب پلیمری بر فعالیت ضد میکروبی» 1402/06/27 - 11:30