دوشنبه ٠٣ مهر ١٣٩٦ - 
1
 
منو اصلی
 
صفحه اصلي > برنامه استراتژیک 
 
 

چشم انداز

  • مركز تحقیقات فن آوری پروتئین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نظر دارد به عنوان یك مركز تحقیقات معتبر علمی-پژوهشی کشوری و بین المللی در زمینه پپتید و پروتئین  با ویژگی های زیر مطرح گردد:
  • شناخته شده به عنوان یك مركز پیشگام در تولید دانش پپتید و پروتئین،
  • پاسخگو به نیازهای اساسی آموزشی -پژوهشی کشور در زمینه  فن آوری پروتئین،
  • اولین مركز در جذب، حمایت، تشویق و پشتیبانی از محققین و مبتکران از طریق تامین منابع و امکانات مورد نیاز برای پژوهش و توانمند سازی پژوهشگران علاقه‌مند به تحقیق در زمینه پپتید‌ها و پروتئین‌ها،
  • بستری جهت هماهنگی و همكاری های علمی و تحقیقاتی با سایر مراكز تحقیقاتی معتبر و مرتبط و سامان دهی مدیریت پژوهشی در زمینه‌های مختلف علم پپتید و پروتئین و همسو نمودن كلیه پژوهش های کاربردی-بنیادی.

ماموریت‌ها

  • حمایت از انجام پژوهش های مرتبط با فن آوری‌های پروتئین و حمایت از فعالیتهای کاربردی و تولیدی در این زمینه،
  • برقراری ارتباط و تبادل دانش و اطلاعات با سایر مراکز تحقیقاتی در سطح ملی و بین المللی و انجام تحقیقات مشترك،
  • انجام تحقیقات گسترده در زمینه های مرتبط با شاخه های مختلف علوم پپتید و پروتئین و تولید دانش قابل اعتماد و تدوین برنامه و طرح های پژوهشی در زمینه فن آوری پروتئین مبتنی بر نیاز و الویت در كشور و نظارت بر اجرای آنها،
  • ایجاد محیطی مناسب  برای تحقیق، اكتشاف و مبادلات علمی و خردمندانه برای اعضای هیات علمی و محققین،
  • ایجاد ارتباط مستمر با مراكز تصمیم گیری كلان و مشاركت فعال در این زمینه به منظور شناسایی چالش های پیش رو و ارائه راهكارهای مناسب از طریق ارائه طرح های تحقیقاتی،
  • ارتقاء و شكوفایی توانمندی و ارتقاء سطح دانش  محققین و متخصصین علاقه مند به علوم پپتید و پروتئین،
  • ایجاد شبکه علمی متخصصین علوم پپتید و پروتئین،
  • فراهم كردن زیر ساخت سخت افزاری و نرم افزاری در جهت تولید محصولات دارویی پپتیدی و پروتئینی متناسب با برنامه های تدوین شده و تعامل لازم با صنعت داروسازی،
  • تلاش در جهت انتقال تکنولوژی به منظور بومی سازی فن آوری پروتئین،
  • تربیت نیروی انسانی محقق و علاقه مند،
  • حمایت از پروژه های ملی و پروژه هایی که از اهمیت بین المللی برای کشور برخوردار باشند.

اهداف

  • بررسی شیمی و بیوشیمی پپتیدها و پروتئین­ها (از جمله جداسازی، شناسایی و تعیین ساختارکانفورماسیونی)، بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، سنتز شیمیایی، سنتز زیستی و مکانیسم‌های ملکولی آن، مطالعه نقش و عملکرد ملکول‌های زیستی،برهم­کنش پپتیدها و پروتئین ها  با سایر ملکول ها،
  • مطالعه آنالوگ های ترکیبات طبیعی و طراحی، مهندسی و توسعه ملکول های پپتیدی و پروتئینی،
  • بررسی کاربردهای متنوع پپتیدها و پروتئین ها در زمینه ­های مختلف علوم زیستی بویژه در حیطه­ های پزشکی و دارویی،
  • ساخت، خالص­ سازی، فرمولاسیون، دارورسانی و کنترل کیفی فرآورده ­های دارویی زیستی،
  • بکار گیری فن آوری های نوین و پیشرفته نظیر فن آوری زیستی، فن آوری نانو، بیوانفورماتیک و فن آوری اطلاعات در علوم پپتید و پروتئین،
  • تجهیز کتابخانه تخصصی و تسهیل دسترسی محققین به بانکهای اطلاعاتی مرتبط و منابع علمی معتبر، جمع‌آوری، تنظیم و طبقه بندی اسناد، مقالات ومدارك مربوط به فن آوری‌های پروتئینی،
  • توسعه سیستم اطلاع­ رسانی به متخصصان و ایجاد بانک اطلاعاتی محققان علوم پپتید و پروتئین کشور،
  • جذب نیروی انسانی محقق و علاقمند،
  • تبادل دانش و اطلاعات با مراکز معتبر تحقیقاتی، علمی  داخل و خارج کشور،
  • ارائه مقالات تخصصی در همایش­های داخلی و بین­ المللی،
  • برقراری نشست­های علمی و همایشهای کشوری و بین­ المللی، توسعه کارگاه ها و برگزاری دوره­ های آموزشی و پژوهشی کوتاه­ مدت، بلند­مدت و تکمیلی،
  • انتشار کتب و مجلات تخصصی،
  • تلاش برای انتقال دانش و فن آوری و فن آوری به منظور ارتقاء صنعت پروتئین در کشور،
  • جذب منابع مالی به منظور راه­اندازی و تجهیز آزمایشگاه های ویژه و تخصصی،
  • حضور مؤثر در طراحی، پیشنهاد و اجرای پروژه ­های ملی و بین­ المللی،
  • تقویت مشارکت متخصصین و تأکید بر همکاری تیم­های تحقیقاتی در اجرای پژوهش ها،
  • برقراری ارتباط با مؤسسات و شرکتهای دولتی و خصوصی فعال در زمینه تولید دانش و پژوهش های مرتبط با پپتیدها و پروتئین‌ها و تعامل میان صنعت و دانشگاه.
 
مرکز تحقیقات فن آوری پروتئین
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : ptrc@sbmu.ac.ir
آمار بازدیدکنندگان
بازدید از این صفحه : 2581 بار

بازديدکنندگان امروز : 35 نفر

کل بازديدکنندگان : 68273 نفر

بازديدکنندگان آنلاين : 3 نفر

 

 
 
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.