×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1402/12/13 - 10:04
  • بازدید : 41
  • تعداد بازدیدکننده : 37
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

طرح تحقیقاتی با عنوان «نانوالیاف بر پایه ژلاتین و کایتوزان حاوی عصاره آویشن شیرازی به منظور بسته بندی مواد غذایی»

مشخصات طرح:

تهیه، بررسی خصوصیات و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی نانوالیاف بر پایه ژلاتین و کایتوزان حاوی عصاره آویشن شیرازی به منظور بسته بندی مواد غذایی، کد پژوهان 27562

 

پادکست طرح تهیه، بررسی خصوصیات و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی نانوالیاف بر پایه ژلاتین

  • گروه خبری : آخرین اخبار دستاوردها
  • گروه خبری : 139592
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب